OM MIG

Hvem er Ib Stenhugger?

Miljøbevidst

Godt håndværk

Fornuftige priser

30 års erfaring

Sten- og billedhugger Ib Rasmussen startede indenfor faget i 1989, og kan i dag tilbyde løsninger bygget på kreativitet og kvalitet.

Med mere end 25 års erfaring inden for faget kan jeg tilbyde mine kunder en optimal løsning i forbindelse med alle stenopgaver skræddersyet efter ønske og behov.

Min kundekreds omfatter i dag et bredt udsnit af erhvervslivet samt private husstande i hele Danmark.

Jeg er en enkeltmandsvirksomhed og kan derfor tilbyde mine kunder stor fleksibilitet, gode priser og sidst men ikke mindst kvalitet hele vejen igennem.

Stenhugger:

”Hvem sidder der bag skærmen med kluden om sin hånd…” de fleste dansker kender sangen om Jens Vejmand, han huggede sten, som sit levebrød, i dag er forholdene heldigvis en anden, men selve håndværket som stenhugger er ikke meget forandret. I dag har stenhugger selvfølgelig maskiner til rådighed, men meget af arbejdet forgår stadig med håndkræft, så det kræver utrolig meget af en person at være stenhugger. Det er et hårdt arbejde er hugge detaljer ind i stenen, men samtidigt skal man være forsigtig så stenen ikke flækker.

Når du skal have lavet en gravsten, og dette gælder alle former for gravstene, ligegyldigt om det er til: kistegrave, urnegrave eller plænegrave, er det vigtigt at finde en stenhugger der kan sit håndværk. Hvis du vælger en dygtig stenhugger, som kan sit håndværk til fingerspidserne, er der næsten ingen begrænsninger, for hvad man kan få lavet på gravstenen. Det er dog vigtigt at nævne at jo flere detaljer man ønsker, bliver prisen også derefter. Dette hænger naturligvis sammen med at det er en større arbejdsbyrde for stenhuggerne og der også er en forhøjet risiko for at stenen kan flække, hvis der er en uset fejl i stenen.

 

Billedhugger:

En billedhugger, udføre ofte den mere kreative side af en gravsten, hvor stenhuggerne kan hjælpe med at bringe billedhuggerens ideer ud i livet. Der er dog mange billedhugger der selv udføre alle arbejdsprocesserne selv, så hvis du ønsker en unik gravsten på gravstedet er en billedhugger et godt sted at henvende sig. Her kan man i samarbejde med billedhuggeren finde ud af hvad man ønsker at få, på gravstenen. Det er også hos billedhuggerne du kan få lavet porcelæns billeder som man kan dekorere gravstenen med hvis man ønsker sig at gravstenen skal være meget personlig og unik.

 

Gravsten til alle.

Hvis du ønsker en special lavet gravsten er gravsten til alle, det rigtige sted at henvende sig, da du får en erfaren sten- og billedhugger, til rådighed. Dette gør at du kan få lavet gravstenen så personlig som du ønsker og samtidigt bliver arbejdet udført af en der kender alt til at arbejde med en masse forskellige stentyper.

Der findes en del stenhugger i Odense og resten af Fyn, men det er vigtigt at du vælger en stenhugger eller billedhugger som du kommunikere godt med, så man på den måde kan sikre sig at den færdige gravsten bliver som man ønsker, da det er et mindesmærke som skal stå mange år frem i tiden.

Spørgsmål eller bestilling?

Kontakt mig på telefon eller via kontaktsiden

RING

27 28 71 32